Beleggen met 8 of meer woningen

U bent waarschijnlijk dagelijks actief in het vastgoed, u heeft mogelijk al een mooie portefeuille opgebouwd. U of een collega heeft ervaring met het verhuren van huurwoningen. Verhuren van woningen vraagt focus, expertise en accuraat handelen. Mogelijk iets waar u geen tijd en zin in heeft of worden de werkzaamheden te omvangrijk en te kostbaar?


Verhuren via Smart Letting al vanaf € 350,- inclusief BTW

8-or-more-houses-for-rent

Waarom verhuren via Smart Letting?

Artboard-33

Snelle doorlooptijd

Dezelfde werkdag nog antwoord op uw vraag. Dit voorkomt uiteindelijk leegstand.

Artboard-26

Lage verhuurkosten

Gemiddeld 50% goedkoper dan de markt. Smart Letting heeft als missie woningen in Nederland snel en professioneel te verhuren tegen een eerlijke prijsstelling.

Artboard-14

Laag risico

Hierin onderscheidt Smart Letting zich echt van andere marktpartijen. Met altijd up to date kennis van onze vastgoed jurist kunt u vertrouwen op onze expertise.

Hoe wij in 14 dagen uw woning verhuren.

Uw woning snel, goed en zorgeloos verhuurd. Dit omdat we:

  • In heel Nederland 1 aanspreekpunt hebben.
  • Landelijk verhuren met altijd lokale kennis van zaken.
  • Efficiënt werken
  • Betaalbaar zijn

Hoe gaat verhuur in 14 dagen in z’n werk?
Artboard-24

Dag 1
Intakegesprek met huurprijsindicatie

Tijdens de intake bespreken we uw wensen en de bijzonderheden van de woning en we vertellen u meer over onze werkwijze. We adviseren u ook over welke huurprijs u kunt vragen voor de woning.
Artboard-1

Dag 2-3
Opstellen en plaatsen verhuuradvertentie

Met uw foto’s maken wij de advertentie en plaatsen deze op de bekendste verhuurwebsites van Nederland, social media en brengen het onder de aandacht bij ons eigen netwerk.
Artboard-28

Dag 4-10
Vinden van een huurder

Na onze pre-screening van mogelijke huurders, plant u de bezichtigingen. U krijgt van ons een briefing over hoe de bezichtiging uit te voeren. In overleg kunnen wij de bezichtigingen voor u verzorgen.
Artboard-5

Dag 10-12
Financiële screening huurder

We screenen uw potentiële huurder grondig en geven u onderbouwd een positief of negatief advies. Een juiste screening vooraf voorkomt gedoe achteraf.
Artboard-14

Dag 12-13
Huurovereenkomst

De spelregels van verhuur worden door onze vastgoed jurist op maat vastgelegd in een huurovereenkomst. Hiermee verkleind u uw risico op juridische kwesties.
Artboard-1

Dag 14
Opleverrapport

Als uw woning verhuurd is, stellen we een opleverrapport op. Dit rapport is zeer belangrijk, als het mis gaat ligt de bewijslast namelijk bij u.

Prijzen

Wilt u uw woning ook snel, goed en zorgeloos verhuren en benieuwd naar onze prijzen?
vastgoed Beheer schilders werken aan huis

Technisch beheer

Smart Letting doet meer dan alleen verhuren van uw woningen. Mogelijk wordt u geconfronteerd met uitval van vaste medewerkers, worden de kosten te hoog of heeft u meerdere huurwoningen in box 3? In het laatste geval is het voor de belastingdruk cruciaal dat u geen dagtaak heeft aan de verhuur van deze woningen. Allemaal goede redenen om het beheer aan Smart Letting uit te besteden.

Financieel beheer

Geen tijd om te controleren of de huren tijdig en correct betaald worden? Weet u zich geen raad met slecht betalende huurders? Of heeft u te maken met andere juridische kwesties? Onze vastgoed jurist is laagdrempelig benaderbaar en heeft up to date kennis.
Man inspecting rental properties and collecting rent
Aankopen van huurwoning

Aankopen van meer huurwoningen

Als u zoekende bent naar uitbreiding van uw bestaande vastgoed portefeuille en meer informatie wenst over hoe Smart Letting u daarbij kan helpen? Wij helpen en adviseren u bij het hele aankoopproces van huurwoningen.

Uw woning slim verhuren?

Als u interesse heeft om uw woning te verhuren, neem dan contact met ons op. We laten u zien dat wij uw woning goedkoper, sneller én met meer zekerheid kunnen verhuren. Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op.


Smart Letting

Tel: +31(0)346 - 83 19 45
Mail: info@smartletting.nl

Contact opnemen