Beleggen met één woning.

U heeft al enige tijd een huurwoning in bezit of misschien net aangekocht. De volgende logische stap is dan het verhuren van deze huurwoning.

Verhuren via Smart Letting al vanaf € 350,- inclusief BTW

House for rent

Waarom verhuren via Smart Letting?

Artboard-33

Snelle doorlooptijd

Dezelfde werkdag nog antwoord op uw vraag. Dit voorkomt uiteindelijk leegstand.

Artboard-26

Lage verhuurkosten

Gemiddeld 50% goedkoper dan de markt. Smart Letting heeft als missie woningen in Nederland snel en professioneel te verhuren tegen een eerlijke prijsstelling.

Artboard-14

Laag risico

Hierin onderscheidt Smart Letting zich echt van andere marktpartijen. Met altijd up to date kennis van onze vastgoed jurist kunt u vertrouwen op onze expertise.

Hoe wij in 14 dagen uw woning verhuren.

Uw woning snel, goed en zorgeloos verhuurd. Dit omdat we:

  • In heel Nederland 1 aanspreekpunt hebben.
  • Landelijk verhuren met altijd lokale kennis van zaken.
  • Efficiënt werken
  • Betaalbaar zijn

Hoe gaat verhuur in 14 dagen in z’n werk?
Artboard-24

Dag 1
Intakegesprek met huurprijsindicatie

Tijdens de intake bespreken we uw wensen en de bijzonderheden van de woning en we vertellen u meer over onze werkwijze. We adviseren u ook over welke huurprijs u kunt vragen voor de woning.
Artboard-1

Dag 2-3
Opstellen en plaatsen verhuuradvertentie

Met uw foto’s maken wij de advertentie en plaatsen deze op de bekendste verhuurwebsites van Nederland, social media en brengen het onder de aandacht bij ons eigen netwerk.
Artboard-28

Dag 4-10
Vinden van een huurder

Na onze pre-screening van mogelijke huurders, plant u de bezichtigingen. Hierdoor krijgt u direct beeld aan wie u de woning mogelijk verhuurd. U krijgt van ons een briefing over hoe de bezichtiging uit te voeren. Bij vragen helpen we u altijd verder.
Artboard-5

Dag 10-12
Financiële screening huurder

We screenen uw potentiële huurder grondig en geven u onderbouwd een positief of negatief advies. Een juiste screening vooraf voorkomt gedoe achteraf.
Artboard-14

Dag 12-13
Huurovereenkomst

De spelregels van verhuur worden door onze vastgoed jurist op maat vastgelegd in een huurovereenkomst. Hiermee verkleind u uw risico op juridische kwesties.
Artboard-1

Dag 14
Opleverrapport

Als uw woning verhuurd is, stellen we een opleverrapport op. Dit rapport is zeer belangrijk, als het mis gaat ligt de bewijslast namelijk bij u.

Prijzen

Wilt u uw woning ook snel, goed en zorgeloos verhuren en benieuwd naar onze prijzen?
vastgoed Beheer schilders werken aan huis

Technisch beheer

Smart Letting doet meer dan alleen verhuren van uw woning. We weten namelijk dat technisch beheer van een woning een aspect is binnen de verhuur van woningen die tijdrovend kan zijn en u kan afleiden van andere zaken die uw aandacht vragen. Daarom kan Smart Letting deze taak van u overnemen.

Aankopen huurwoning

Als u zoekende bent of op het punt staat om een huurwoning te kopen en daar meer informatie over wenst, bent u bij Smart Letting aan het juiste adres. Smart Letting helpt en adviseert u in het hele proces van aankoop, verhuur tot beheer. Lees meer over aankopen huurwoning.
Aankopen van huurwoning

Uw woning slim verhuren?

Als u interesse heeft om uw woning te verhuren, neem dan contact met ons op. We laten u zien dat wij uw woning goedkoper, sneller én met meer zekerheid kunnen verhuren. Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op.


Smart Letting

Tel: +31(0)346 - 83 19 45
Mail: info@smartletting.nl

Contact opnemen