Over Smart Letting

Smart Letting is ontstaan vanuit de overtuiging dat verhuren van woningen anders moet. We zien om ons heen dat er ruim € 1.000,– gevraagd wordt voor gem. 3 uur werk. Werk wat u met de juiste professionele begeleiding prima zelf kunt doen.

Wij zijn ervan overtuigd dat de traditionele manier van verhuren achterhaald is. Als we het verhuurproces een beetje afpellen dan ziet u dat er aspecten in het proces zijn die u met onze begeleiding zelf kunt doen waardoor het voor u goedkoper wordt. Er zijn ook aspecten waar u hulp bij nodig heeft, denk aan professionele vastlegging van juridische documenten. Daarvoor heeft u geen traditionele verhuurmakelaar nodig maar een jurist met de juiste expertise. Door een juiste mix van dit samenspel kan het verhuurproces ook nog eens sneller waardoor de kans op leegstand aanzienlijk minder wordt.

Zelf verhuren zonder makelaar met Smart Letting

Smart Letting maakt het verhuurproces

Snel, zeker en betaalbaar.

Smart Letting helpt u verhuren op een andere wijze. Wat is er dan anders? We doen het samen met u. 

U kiest wat u in het verhuurproces zelf wilt doen. Zo doet u alleen wat u wilt en kunt. Daarbij begeleidt Smart Letting u bij alle activiteiten met tips, adviezen en heldere documentatie waarin exact staat wat u moet doen. Afhankelijk van uw keuze ontzorgt Smart Letting u op de andere aspecten binnen het verhuurproces. Dat doen we op juridisch vlak met onze vastgoed jurist en dat doen we met vakbekwame commerciële medewerkers. Deze vorm van dienstverlening resulteert in een snel, professioneel en betaalbaar proces.

Expertise rondom verhuurproces

Smart Letting is opgericht door 2 personen met ieder een eigen vlak van expertise.

Bas Heering - Smart Letting afdeling commerciele zaken

Bas heeft ruim 20 jaar ervaring opgedaan in verschillende leidinggevende sales en marketingposities binnen de duurzame consumenten goederen. 

“Ik zet de klantbehoeften en trends in de markt om in concrete producten die van toegevoegde waarde zijn voor u als klant. Ook heb ik kennis van de manier waarop potentiële huurders zich oriënteren. Hoe ze tot keuzes komen en de rol van social media hierin. Samen met het team van Smart Letting begeleid ik u bij alle commerciële aspecten rondom de verhuur van uw woning.”

Vastgoed juriste Hilke Heering

Hilke heeft ruim 14 jaar ervaring als vastgoed jurist en is de afgelopen 12 jaar verantwoordelijk geweest voor de juridische werkzaamheden van een vastgoedportefeuille. Problematieken en kansen rondom het verhuren van woningen is voor Hilke dagelijkse kost.

“Ik weet hoe je problematieken kan tackelen maar houd oog voor de commerciële kant die voor u als verhuurder minstens zo belangrijk is. Samen met het team van Smart Letting begeleid ik u bij alle juridische aspecten rondom de verhuur van uw woning en borg de kwaliteit van de huurdocumenten als het huurcontract en opleverrapport.”

Smart Letting is in 2020 opgericht met als missie woningen in Nederland snel en professioneel te verhuren tegen een eerlijkere prijsstelling.

Wij zijn u heel graag van dienst.

Hartelijke groet,
Namens team Smart Letting

Smart Letting werkt samen met