Over Smart Letting

Smart Letting is ontstaan vanuit de overtuiging dat verhuren van woningen anders moet. We zien om ons heen dat er gemiddeld € 1.000,– wordt gevraagd voor gemiddeld 3 uur werk, werk wat u met alle digitale hulpmiddelen en met de juiste professionele begeleiding prima zelf kan doen.

Daarom denken wij dat de traditionele manier van verhuren achterhaald is. Als we het verhuurproces een beetje afpellen dan ziet u dat er aspecten in het proces zijn die u met onze begeleiding zelf kunt doen waardoor het voor u goedkoper wordt. Er zijn ook aspecten waar u hulp bij nodig heeft, denk aan professionele vastlegging van juridische documenten. Daarvoor heeft u geen traditionele verhuurmakelaar nodig maar een jurist met de juiste expertise. Door een juiste mix van dit samenspel kan het verhuurproces ook nog eens sneller waardoor de kans op leegstand aanzienlijk minder wordt.

Zelf verhuren zonder makelaar met Smart Letting

Smart Letting maakt het verhuurproces

Snel, professioneel en betaalbaar.

Smart Letting helpt u verhuren op een andere wijze. Wat is er dan anders? We doen het samen met u. 

U kiest wat u in het verhuurproces zelf wilt doen. Zo doet u alleen wat u wilt en kunt. Daarbij begeleidt Smart Letting u bij alle activiteiten met tips, adviezen en heldere documentatie waarin exact staat wat u moet doen. Afhankelijk van uw keuze ontzorgt Smart Letting u op de andere aspecten binnen het verhuurproces. Dat doen we op juridisch vlak met onze vastgoed jurist en dat doen we met vakbekwame commerciële medewerkers. Deze vorm van dienstverlening resulteert in een snel, professioneel en betaalbaar proces.

Smart Letting is in 2020 opgericht met als missie woningen in Nederland snel en professioneel te verhuren tegen een eerlijkere prijsstelling.

Wij zijn u heel graag van dienst.

Hartelijke groet,
Namens team Smart Letting

Wij werken o.a. samen met: