SMART LETTING

Investment Services

Investeren in vastgoed is een slimme vorm van sparen of beleggen. Vastgoed is over het algemeen een relatief veilige belegging en het genereert rendement op uw vermogen. U weet dit natuurlijk, maar weet u ook hoe u belegt in vastgoed, welke stappen u moet nemen?

Kiest u voor woningen of bedrijf onroerend goed? En, u bent niet de enige die een goed pand wil kopen. Hoe zorgt u dat u diegene bent die erin slaagt dat unieke pand aan te kopen? En tot slot, hoe weet u zo zeker dat het pand ook echt aan uw verwachtingen voldoet? Met onder andere dit soort vraagstukken helpt Smart Letting investment services.

Wat is Smart Letting Investment Services?

Smart Letting Investment Services (SLIS) is de manier om in residentieel vastgoed te investeren. SLIS ontzorgt u van A tot Z. Samen met u verzorgen we de aankoop van een goed beleggingspand, we zorgen dat het verhuur klaar is, we vinden de juiste huurder, we verzorgen de juridische verhuurdocumenten en tot slot nemen wij het technisch beheer van uw woning(en) uit handen.

Voor wie is het?

  • Particulieren die willen starten met beleggen in woningen, maar door gebrek aan tijd of kennis er niet toe komen.
  • Particulieren of beleggers die hun portefeuille willen uitbreiden
  • Particulieren of beleggers die hun portefeuille willen uitbreiden met residentieel vastgoed.
  • Particulieren met gebrek aan tijd of kennis om goede beleggingsobjecten aan te kopen.

Hoe werkt het, wat doen we voor u?

Hoewel SLIS altijd maatwerk levert, bestaat een investeringstraject vrijwel altijd uit de volgende fases. Onderstaand wat SLIS voor u doet in die verschillende fases.

DE AANKOOP

Samen stellen we de criteria op waaraan uw beleggingswoning moet voldoen. We zoeken een pand dat aan deze criteria voldoet en kopen het namens u aan. Ook begeleiden we het transport.  

Verhuur klaar maken

We zorgen dat de woning verhuur klaar is. Soms is alleen een opfrisbeurt nodig, soms een kleine renovatie. Maar ook ingrijpende grote verbouwingen met constructieve wijzigingen voeren we met de beste professionals voor u uit.

Verhuren

Door onze ervaring en uitgebreide netwerk vinden we een goede, betrouwbare huurder. We screenen potentiele huurders zeer grondig. Voor het opstellen van een gedegen huurcontract en opleverrapport hebben we een jurist in het bedrijf.

Technisch beheer

Wel het profijt en niet de rompslomp van uw beleggingspand. Is het technisch beheer van een pand niet echt uw ding? Dan nemen we dat van u over. De melding komt bij u binnen en vervolgens schakelt u ons in via het meldpunt voor technische calamiteiten aan uw woning. Dan organiseert SLIS de reparatie door vakbekwame bedrijven.

Waarom zou ik dit aan SLIS uitbesteden?

SLIS ontzorgt. We merken dat het veel mensen niet lukt om daadwerkelijk te starten met beleggen in woningen. Tijdsgebrek door een drukke baan, gebrek aan kennis, koudwatervrees en in-transparantie zijn veel gehoorde argumenten.  Daar schiet SLIS te hulp. U houdt de regie over het gehele traject, wij zorgen dat het gaat gebeuren en nemen u aan de hand.

Beleggen in woningen is enorm populair door het interessante rendement op verhuur en het relatief lage risico. Ook nu de overdrachtsbelasting omhoog is gegaan naar 8% op woningen waar men zelf niet de bewoner van wordt, blijven woningen een interessant beleggingsdoel. Dat maakt het lastig het juiste pand te vinden. Daarom heeft u met SLIS de expert voor uw belegging in residentieel vastgoed in de hand.

Smart letting investment services tekst blauw

Wat kost het?

Trajecten zoals beschreven zijn intensief en altijd uniek. Vaak bent u niet de enige die een passend pand met een goed rendement wil aankopen. Een winnend bod doen vraagt kennis en continue focus. Op basis van uw vraagstuk en wensen stellen wij graag een offerte op maat voor u op. Zo zetten we ook direct alle afspraken zwart op wit. Wel zo transparant en professioneel.

Aanvraag SLIS

Vraag hier uw offerte aan, wij nemen binnen één werkdag contact met u op.