SMART LETTING
Investment services

Investeren in vastgoed is een slimme vorm van sparen of beleggen. Vastgoed is over het algemeen een relatief veilige belegging en het genereert rendement op uw vermogen. U weet dit natuurlijk, maar weet u ook hoe u belegt in vastgoed en welke stappen u moet nemen?
Smartletting investment services - illustration of city with rental properties

Wat is Smart Letting Investment Services?

Met Smart Letting Investment Services besteedt u het starten of uitbreiden van beleggen in residentieel vastgoed uit. SLIS ontzorgt u van A tot Z.

In samenspraak met u verzorgen we de aankoop van één of meerdere goede beleggingspanden, we zorgen dat het verhuur klaar is, we vinden de juiste huurder, we verzorgen de juridische verhuurdocumenten en tot slot nemen wij het technisch beheer en financieel beheer van uw woning(en) uit handen.

Dienstverlening op maat.

Onze dienstverlening is afgestemd voor iedere fase van vastgoedbeheer en ieder type belegger.

Welke situatie past bij u?

Ik wil beleggen met:
Eén woning

U heeft de ambitie om te starten met beleggen in woningen.
Er komt dan veel op u af.

  • Hoe zit het onder andere met lokale regelgeving?
  • Hoe zit het met de financiering?
  • Welke fiscale gevolgen heeft het?
  • Hoe win ik een biedingsproces?

Smart Letting begeleidt u in alle fases van dit proces.

House for rent
Artboard-32

Voorbereiding

Het is uw eerste woning, dus we nemen u eerst mee in wat er op u af gaat komen. Dan stellen we samen zoekcriteria op, stellen we rendement vereisten vast en kijken we naar de financiële mogelijkheden. Ook lichten we toe welke fiscale consequenties verhuur voor u heeft.

Artboard-28

Aankoopbegeleiding

Op basis de zoekcriteria komen we met passende voorstellen en begeleiden we u bij de aankoop. Tevens staan we u bij, bij het doornemen van de notariële stukken.

Artboard-8

Verhuur klaar maken

Moet er nog wat gebeuren in de woning? Geen punt. Regelen we. We maken een analyse van wat er moet gebeuren, leggen uit waarom en stellen een budget op en begeleiden de verbouwing of renovatie met uw of onze aannemer.

Is dit achter de rug, dan volgt de verhuur van de woning en kunt u beheer bij ons neerleggen.

Ik wil beleggen met:
2 tot 8 woningen

U heeft al kennis en ervaring met het verhuren van woningen en u wilt een portefeuille bouwen. Maar u weet ook hoe tijdrovend het is om zelf net dat ene ideale pand te vinden en aan te kopen?

Grotere portefeuilles leiden tot andere fiscale regels. En tot slot, heeft u nagedacht over uw nalatenschap? Ook hier zijn slimme, fiscaal vriendelijke oplossingen te bedenken.

Lady looking to choose between houses and doesn't know the answers yet.
Artboard-32

Voorbereiding

Samen stellen we een business case op. Hoe komt u het snelst en met de minste risico’s tot uw beleggingsdoel? Wilt u uitbreiden met één woning, of direct meerdere? Of wellicht een groter pand, om deze te splitsen. Mogelijkheden genoeg, maar wat past u het beste?

Daarna stellen we samen zoekcriteria op, kijken naar risicospreiding in uw portefeuille en stellen we rendementseisen op. Ook lichten we toe welke fiscale consequenties de uitbreiding van de portefeuille mogelijk voor u heeft.

Artboard-28

Aankoopbegeleiding

Op basis van de zoekcriteria komen we met passende voorstellen en begeleiden we u bij de aankoop. Tevens staan we u bij, bij het doornemen van de notariële stukken.

Artboard-8

Verhuur klaar maken

Moet er nog wat gebeuren in de aangekochte woningen? Geen punt. Regelen we. We maken een analyse van wat er moet gebeuren, stellen een budget op en begeleiden de verbouwing of renovatie met uw of onze aannemer.

Is dit achter de rug, dan volgt de verhuur van de woning en kunt u beheer bij ons neerleggen.

8-or-more-houses-for-rent

Ik wil beleggen met:
8 of meer woningen

U bent waarschijnlijk dagelijks actief in het vastgoed. U heeft een mooie portefeuille samengesteld.

Maar is alles nog up to date? Zijn er wetswijzigingen die kansen voor u inhouden of juist een bedreiging voor u vormen?

En juist het feit dat u er dagelijks mee bezig bent, maakt dat het fiscaal interessant is om beheer uit handen te even. Tot slot weten we dat er helaas ook vaak juridische issues spelen. Onze vastgoedjurist is laagdrempelig benaderbaar en heeft up to date kennis.

Herkent u zich in een van bovenstaande zaken, neem dan contact op met ons.

Contact over aankoop huurwoning

Heeft u nog vragen of opmerkingen voor ons, wilt u weten wat we exact voor u kunnen betekenen? Vul dat het contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. We maken graag tijd voor u.


Smart Letting

Tel: +31(0)346 - 83 19 45

Mail: info@smartletting.nl

Contactformulier