Hoe kunt u als verhuurder voorkomen dat uw huurwoning doelwit wordt van malafide huurders? Controleren van enkel de loonstrook is niet genoeg.
Marihuana breeding in a rental house - Hennepplantage in huurhuis - Smart Letting_

Voorkom malafide huurders en zorg voor een goede screening!

U moet er niet aan denken dat door verkeerde screening uw huurwoning wordt omgetoverd tot een wietplantage. Geen rendement, schade, hoge kosten en heel veel gedoe.
Hoe kunt u als verhuurder voorkomen dat uw huurwoning doelwit wordt van malafide huurders?
Juiste screening vooraf voorkomt gedoe achteraf.

Momenteel wordt in diverse media gewaarschuwd voor valse loonstroken die in omloop zijn bij potentiële (malafide) huurders. Als u voornamelijk aan de hand van loonstroken een screening uitvoert, kunt u als verhuurder wel eens bedrogen uitkomen. Controleren van loonstroken is bij screening door Smart Letting slechts een onderdeel in het screeningsproces. Plegen van o.a. de juiste telefoontjes, raadplegen van (niet voor particuliere toegankelijke) beschikbare registers, online onderzoek en aansluiting zoeken bij bankafschriften is eveneens zeer belangrijk.

Wilt u het screeningsproces uit handen geven of heeft u twijfel en wenst u advies, neem dan vrijblijvend contact op met Smart Letting.

Vragen n.a.v. deze blog?

Heeft u vragen over deze blog, of wilt u meer weten over verhuren met Smart Letting? Neem gerust contact met ons op.

Verhuur met optimaal rendement en laag risico.

Smart Letting verhuurt uw woning binnen 14 dagen met optimaal rendement en laag risico. We zijn landelijk actief en u werkt met één aanspreekpunt.

U heeft keuze uit meerdere goed gescreende huurders en in 99% van de gevallen door onze snelle doorlooptijd geen leegstand.

Lees zelf waarom verhuren met Smart Letting de slimmere keuze is.

Ik verhuur:
Deel deze blog:

Nieuwste blogs:

Blog alert instellen

U ontvangt een alert zodra een nieuwe blog online is.